info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
Monday – Friday

Investment Map

Flag_of_Europe.svg

This project is co-funded by the european union and the albanian government

Flag_of_Albania.svg
Search
Zgjero zonën e kërkimit
Resize the map
321 Investim(e)
Default
  • Title A to Z
Refine Search
Sipas fjales
Sipas datës
Kerko sipas Masës
Loading

Ne kete kuader investimi do te zgjeroje aktivitetin e mbareshtrimit te gjedhit me race alpine dhe am…

Blerja e nje traktori se bashku me agregatet per puimin e tokes.…

Investimi që do të kryhet është ngritja e 5.3 hektarë vresht në tokat e marra me qira për 35 vjet ng…

Aplikanti do te bleje pajisje dhe makineri si traktor, freze, plug, pompe sperkatese, rimorkio per t…

M1 - Fruit and Vegetables…

Investimi i ri synon në standartizimin dhe përmirësimin e proçesit teknologjik të prodhimit. Për kët…

Investimi parashikon ndërtimin e një magazine të re me sipërfaqe 1,540 m2 (77 m x 20 m) dhe volum 9,…

Kompania do te investoj ne ndertimin e nje magazine per perpunimin e produkteve bujqesore , ky inves…

Ndertimi i reapartit te perpunimit te fruta-perimeve dhe ne linjen e perpunimit te fruta perimeve ne…