info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Çelet panairi i bujqësisë “Agriculture Days 2023”

Çelet në Lushnjë panairi i bujqësisë “Agriculture Days 2023”. Ky panair do të zhvillohet për tre ditë radhazi dhe këtë vit ka marrë përmasa ndërkombëtare duke bashkuar rreth 80 biznese bujqësore dhe fermerë nga Shqipëria, Kosova, vendet e rajonit dhe të Evropës. Kishte entuziazëm dhe dinamikë panairi, si reflektim i një sektori që përtej sfidave, po ecën mbarë.

Gjatë këtyre ditëve do të ketë forume diskutimi e platforma komunikimi për bizneset dhe fermerët duke inkurajuar dije, inovacion, teknologji të reja, financim, partneritet, sinergji dhe bashkëpunim me njëri – tjetrin.

Të dashur fermerë, mos e lini pa vizituar këtë panair!

 

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*