info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Bashkëpunim midis AZHBR dhe AKM në kuadër të programit IPARD III

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit midis AZHBR-së dhe Agjencisë Kombëtare të Mjedisit (AKM) për zbatimin e programit IPARD III (2021-2027).

Qëllimi i këtij bashkëpunimi është certifikimi i standardeve mjedisore për investimet që do të realizohen dhe financohen në kuadër të këtij programi. Investimet duhet të kryen duke respektuar dhe përmbushur standardet e përcaktuara dhe duke mos i cënuar ato.

Programi IPARD III do të vendosë 146 Milion Euro dhe nëntë masa mbështetëse në dispozicion të bujqësisë në vend.

 

 

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*