info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Projekti WORD (Woman on Rural Development) me mbështetjen e ambasadës Amerikane

U zhvillua konferenca përmbyllese e Projektit WORD (Women on Rural Development), implementuar nga UBSHR (Unioni i Bashkive Shqiptare ne Rajon) me mbeshtetjen e Ambasadës Amerikane. Ky projekt kishte në fokus fuqizimin e grave dhe vajzave nëpermjet njohurive të ofruara në zinxhirin e agroturizmit me qëllim përmirësimin e situatës së tyre ekonomike nëpërmjet ngritjes së kapaciteteve. Në fjalën përshëndetëse, Drejtoresha e AZHBR Zj. Eranda Selmanaj, inkurajoi vajzat dhe gratë të mos rreshtin së përmirësuari sipërmarrjet e tyre agroturistike, duke aplikuar në skemat mbështetëse në zhvillimin bujqësor dhe rural.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*