info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

🌞 Vit pas viti zgjerohen gjithnjë e më shpejt të mbjellat që gjenerojnë punësim zinxhir, fitim të ndershëm, eksporte në rritje në zonën e Malësisë së Madhe, ku mbështetja nga AZHBR-ja është shtuar vijimësisht dhe do të rritet edhe më shumë në vazhdim🤝#RESPEKT🙏#ShqipëriaqëDuam🇦🇱☀️

Posted by Edi Rama on Saturday, 8 August 2020

Vit pas viti zgjerohen gjithnjë e më shpejt të mbjellat që gjenerojnë punësim zinxhir, fitim të ndershëm, eksporte në rritje në zonën e Malësisë së Madhe, ku mbështetja nga AZHBR-ja është shtuar vijimësisht dhe do të rritet edhe më shumë në vazhdim.