info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

MIRËMËNGJES 😊

MIRËMËNGJES 😊dhe me shtëpinë e jufkave të familjes Zerja në Dibër, tashmë kthyer në një bujtinë mikpritëse falë mbështetjes tonë për agroturizmin, ju uroj një të dielë të paqtë 🙏

Posted by Edi Rama on Saturday, 10 Tetor 2020

Dashurie Zerja në Dibër, është një nga shembujt më të mirë të turizmit rural, ku bashkohet tradita me natyrën dhe prodhimet e fshatit. Bujtina e saj, me jufkat e famshme, është mbështetur nga AZHBR nëpërmjet Skemës Kombëtare.