info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Vegetal Export shpk

Shoqeria do te investoje ne ndertimin e nje kapanoni per mbledhjne e frutav perimeve .Investimi do te perfshije edhe blerjen e kater dhomave frigoriferike nje linje kalibrimi per kastravec te vogel turshi si dhe nje pirun elektrik per transport

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Vegetal Export shpk
Masa: 1. "Investimet në asete fizike të fermave bujqësore"
Sektori: M1 - Fruit and Vegetables
Vendndodhja: Gradishte, Lushnje, Fier
Vlera e investimit: 85,500 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 60%
Vlera e Grantit: 52,381.53 Euro