info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Nari Lundra shpk

Investim per zhvillimin e turizmit rural ne fshatin Farke, Lunder te bashkise Tirane. Ne kete investim parashikohet:
Rikonstruksioni i ambjenteve ekzistuese ne funksion te agroturizmit

Të dhëna rreth investimit

Investitori: Nari Lundra shpk
Masa: 7. "Diversifikimi i fermave dhe zhvillimi i biznesit"
Sektori: M7 - Nature and rural tourism sector
Vendndodhja: Farkë, Lundër, Tiranë
Vlera e investimit: 41,207,393.05 Lekë
Perqindja e mbeshtetjes: 65%
Vlera e Grantit: 24,724,435.83 Lekë