info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

KAMILA SHPK

Shoqeria do te investoje ne nje linje kalibrimi, qe do te sherbeje per larjen, seleksionimin dhe kalibrimin e molleve, qe mundeson perafrimin me standartet e BE-se per higjenen dhe sigurine ushqimore. Investimi ne pajisje perfshin shtese ne kapacitetin e dhomave frigoriferike me klime te kontrolluar.

Të dhëna rreth investimit

Investitori: KAMILA SHPK
Masa: 3
Sektori: M3 - Fruit and vegetables processing
Vendndodhja: Fshati Hasan, Fushe-Kruje, Kruje, Durres
Vlera e investimit: 909,219.06 Euro
Perqindja e mbeshtetjes: 50%
Vlera e Grantit: 461,221.15 Euro