info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Agron Doko

Serre Diellore per kultivim domate

Leonard Nako

Fermeri Leonart Nako do te kryeje nje investim total ne ndertimin e serrave te thjeshta diellore me lartesine maksimale ne ulluk 3 metra. Sera do te jete me hapje anesore nepermjet elektromotorrave si dhe sistemin vadites me pika te perfshira dhe dozatoret e plehrimeve per siperfaqen totale 3.6 dynym. Ky investim do te siguroje nje ambient optimal per kultivimin e domates dhe marrjen e rendimenteve me maksimale duke ju referuar teknologjise se ndertimit te serres.

Artan Zhupani

Projekti do te konsistoje ne blerjen e nje traktori me fuqi 105 HP (77 KW) per kryerjen e sherbimeve te specializuara, si edhe pajisje: Plug, Reversibel, Freze dhe Rimorkio. Aplikanti ka ne pronesi 10 parcela toke me sip. 62.746 m2 nga te cilat 24.246 m2 me hipoteke.

Edi Yzellari

Investimi ka te beje me blerjen e nje traktori 54 KW (72.4 KF), si edhe blerjen e nje makine mbjellese per fasulen dhe barbunjen.

Besnik Metalla

Projekti do te konsistoje ne blerjen e nje traktori me fuqi 74.7 HP per kryerjen e sherbimeve ne blloqet pemtoreve (agrumeve)

Muhamet Shehu

Ky investim do te synoje kryesisht blerjen e makinerive te specializuara si:
1. Freze me rul me vlere 5.500 euro ( 685,520 ALL)
2.Pompe sperkatese 10 KV me vlere 3,640 euro (453,689.6 ALL)
3.Motorfreze kp0shtarie me plug dhe rimorkio me transmision me vlere 5420 euro ( 675,548.8 ALL)
4Grirese degesh me vlere 3,000 euro ( 373,920 ALL)
Mekanika bujqesore dhe agregatet e tjera te nevojshme per kryerjen e punimeve ne are qe do te investohet do te ule kostot e qiramarrjes si dhe do te ndihmoje fermerin ne punimin e tokes pa kosto shtese, ne kohe me cilesi.