info@azhbr.gov.al
Tel: +355 42228318
E hënë – E premte

Martirjo Peqini, 28 vjeçari që kultivon bimë mjekësore – aromatike

Martirjo Peqini, 28 vjeç, vendosi të kthehej nga emigrimi dhe të vazhdonte të…

Kantina e verës “ENOFAMA” një tjetër sipërmarrje e suksesshme mbështetur nga programi IPARD II

Enrik Malia është 23 vjeç, ka studiuar për enologji dhe sot administron kantinën…

Levend dhe Elsaev Nurellari: “Të respektojmë tokën duke e punuar atë”

Levend dhe Elsaev Nurellari janë dy vëllezër të cilët në moshë shumë të…

Eva Zylyftari, administruese e pikës së grumbullimit “Albania Piemonte”

Eva Zylyftari është 30 vjeç dhe sot drejton pikën e grumbullimit të fruta…

Ylli Pirja, bletari nga Kuçova

Ylli rrit bletë në Kuçovë. Në këtë periudhë bleta dimëron por puna e…

Jetmira, fermerja nga Divjaka, që ngriti një serrë me ndihmën e AZHBR

Në Divjakë, me Jetmirën, në serrë, ku me përkushtim mbjell lakër sallatë, bimë…