Apliko në Skemën Kombëtare

Aplikimi bëhet në portalin “e-Albania”.

E thjeshtë sa 4 hapa:

  1. Regjistrohu në e-Albania, si qytetar, me të dhënat e kartës tuaj të identitetit
  2. Zgjidh shërbimin “Aplikim për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët’’
  3. Zgjidh llojin e fermerit, vendndodhjen e fermës, masën si dhe sasinë për të cilën do të aplikoni
  4. Kliko dërgo

Aplikimet vetëm online në e-Albania nga data 29 Maj 2020 – 19 Qershor 2020.

Apliko tani në e-albania: Apliko

Për çdo informacion të detajuar:

Shkarkoni broshurën më poshtë:

Shkarkoni Udhëzimet: Udhëzimi Nr.3, Udhëzimi Nr. 3/1, Udhëzimi 3/2 (Ndryshimi i Udhezimit nr.3)

Shikoni video tutorial në këtë video

Telefononi në numrin jeshil 08008383

Telefononi në numrin jeshil 08000118 të call center të Qendrës së Ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA)