Skema Kombëtare 2020

E thjeshtë sa 4 hapa:

  • Regjistrohu në e-Albania, si qytetar, me të dhënat e kartës tuaj të identitetit
  • Zgjidh shërbimin “Aplikim për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët’’
  • Zgjidh llojin e fermerit, vendndodhjen e fermës, masën si dhe sasinë për të cilën do të aplikoni
  • Kliko dërgo

Për më shumë informacion, kliko këtu