Njoftim – Shtyhet afati i Granteve për Zhvillimin dhe Mbrojtjen e Pyjeve

 

Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural bën më dije se afati i dorëzimit të projekt-propozimeve për grantet konkuruese “Masa për Zhvillimin dhe Mbrojtjen e Pyjeve”, mbështetur nga Banka Botërore dhe Qeveria Suedeze është shtyrë deri më datë 24 Shtator, 2018

Njoftim per Shtyp _Thirrja II_ Masa per Zhvillimin dhe Mbrojtjen e Pyjeve