AGJENCIA PËR ZHVILLIM BUJQËSOR DHE RURAL 

Agjencia e Zhvillimit Bujqesor dhe Rural (AZHBR), eshte shume e interesuar te njihet me idete dhe sugjerimet e specialisteve te bujqesise qe kane eksperience te gjere zhvillimi te sipermarrjes bujqesore por qe nuk jane te punesuar aktualisht ne institucionet shteterore. Po ashtu ky institucion kyc per zhvillimin bujqesor e rural, inkurajon cdo shprehje interesi te specialisteve te bujqesise, te cilet mund te deshirojne te bashkepunojne me AZHBR apo kontribuojne si pjese e ekipit te institucionit. Cilido qe ka deshiren, ambicien dhe kembenguljen per t'u bere pjese e sfides se madhe te Agjencise per te nxitur, orientuar dhe udhehequr zhvillimin e nje prej sektoreve me jetike per ekonomine e vendit, eshte i ftuar te na shkruaje ne adresen  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.