Shqipëria që duam
05/02/2018
Ftesë për ofertë
13/02/2018

KONKURSI PËR PËRZGJEDHJEN E BRAND-IT

 

Konkursi i brand-it të dyqaneve me produkte tipike shqiptare. Hapi i parë drejt një rrjeti kombëtar të dyqaneve 100% shqip që synon të krijojë një dritare moderne për shitjen dhe marketimin e prodhimit tipik vendas.
Thirrje për të gjithë studentët, individët, studio e design, kompani të fushës etj, për tu bërë pjesë e këtij konkursi që fillon sot dhe përfundon në datën 21 shkurt.

Per më tepër informacion vizitoni: http://www.bujqesia.gov.al/al/konkurs/konkursi-per-perzgjedhjen-e-brand-it