Panairi “Shqipëria punon tokën”- Shqipëria që punon, prodhon, eksporton e ushqen me produkte të shëndetshme tregun vendas
30/11/2017
Vendimet Gjyqësore
29/12/2017

Konferenca Kombëtare e Bujqësisë 2017

 

 

Në datën 11 dhjetor 2017 do të zhvillohet, pranë ambienteve të Hotel Tirana International,  “Konferenca Kombëtare e Bujqësisë  2017” organizuar nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe me pjesëmarrjen e veçantë të Kryeministrit Z. Edi Rama si dhe nën kujdesin e  Z. Niko Peleshi, Ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.  Në fokus të kësaj konference do të jenë risitë për vitin 2018 në zhvillimin e sektorit e politikat kryesore në mbështetje të bujqësisë dhe zhvillimit rural si një nga prioritetet kryesore të Qeverisë Shqiptare.