Shqipëria dhe Kroacia nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë
04/08/2017
“Projekti për Shërbimet Mjedisore” financuar nga Banka Botërore
23/09/2017

Jep mendimin tënd për Bujqësinë që duam

Agjencia e Zhvillimit Bujqesor dhe Rural (AZHBR), eshte shume e interesuar te njihet me idete dhe sugjerimet e specialisteve te bujqesise qe kane eksperience te gjere zhvillimi te sipermarrjes bujqesore por qe nuk jane te punesuar aktualisht ne institucionet shteterore. Po ashtu ky institucion kyc per zhvillimin bujqesor e rural, inkurajon cdo shprehje interesi te specialisteve te bujqesise, te cilet mund te deshirojne te bashkepunojne me AZHBR apo kontribuojne si pjese e ekipit te institucionit. Cilido qe ka deshiren, ambicien dhe kembenguljen per t’u bere pjese e sfides se madhe te Agjencise per te nxitur, orientuar dhe udhehequr zhvillimin e nje prej sektoreve me jetike per ekonomine e vendit, eshte i ftuar te na shkruaje ne adresen  bujqesiaqeduam@azhbr.gov.al