14/08/2017

Jep mendimin tënd për Bujqësinë që duam

Jep mendimin tënd për Bujqësinë që duam Agjencia e Zhvillimit Bujqesor dhe Rural (AZHBR), eshte […]
04/08/2017

Shqipëria dhe Kroacia nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në fushën e bujqësisë

  TIRANË, 27 Korrik-Shqipëria dhe Kroacia nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit në fushën e bujqësisë. Një […]
01/08/2017

Takim pune dhe bashkëpunimi me Agjencinë e Pagesave në Kroaci

Në datat 26-27 Korrik, Drejtori i Përgjithshëm i AZHBR, Zj. Frida Krifca, pati disa takime […]
24/07/2017

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Praktikë në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural  Bazuar në VKM nr. 395,  datë 29.4.2015 të Këshillit të […]
08/05/2017

Takim me fermerët e qarkut Fier mbi mundësinë e mbështetjes në nivel ferme

Takim me fermerët e qarkut Fier mbi mundesitë e mbështetjes në nivel ferme