11/01/2018

Inagurimi i Agropikës në Fier, si njësi e drejtpërdrejtë e ofrimit të shërbimit ndaj fermerit

Inagurimi i Agropikës në Fier, si njësi e drejtpërdrejtë e ofrimit të shërbimit ndaj fermerit […]
05/01/2018

Festat e fundvitit, AZHBR dhe fermerët pako me ushqime për Shtëpinë e të Moshuarve në Tiranë

Festat e fundvitit, AZHBR dhe fermerët pako me ushqime për Shtëpinë e të Moshuarve në […]
10/12/2017

Konferenca Kombëtare e Bujqësisë

Konferenca Kombëtare e Bujqësisë 2017     Në datën 11 dhjetor 2017 do të zhvillohet, […]
30/11/2017

Panairi “Shqipëria punon tokën”- Shqipëria që punon, prodhon, eksporton e ushqen me produkte të shëndetshme tregun vendas

Panairi “Shqipëria punon tokën”- Shqipëria që punon, prodhon, eksporton e ushqen me produkte të shëndetshme […]
28/11/2017

Panairi “Shqipëria punon Tokën”

    Produkti shqiptar vjen për herë të parë në një hapësirë të përbashk në […]
21/11/2017

Takimi i Nënkomitetit ndërmjet Komisionit Evropian dhe Shqipërisë për “Bujqësinë dhe Peshkimin”

Më 14 Nëntor 2017, në Bruksel, u zhvillua takimi i Nënkomitetit për “Bujqësinë dhe Peshkimin” […]
30/10/2017

Trajnime mbi Funksionin e Agjencisë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural, sipas mekanizmave IPARD II

Në datat 21-22 Shtator, në Agjencinë e Pagesave u zhvilluan trajnime mbi Funksionin e Agjencisë […]
30/10/2017

Trajnimi me përfituesit potencial të Projektit për Shërbime Mjedisore të financuar nga Banka Botërore dhe Qeveria Suedeze

Më datë 25/10/2017 në Agjencinë për Zhvillim Bujqësor dhe Rural (AZHBR) u zhvillua trajnimi me përfituesit […]