23/10/2017

Marrëveshje bashkëpunimi midis Agjencisë së Pagesave dhe Koperacionit Italian

Agjencia e Pagesave lidhi sot marrëveshjen e bashkëpunimit me Koperacionin Italian dhe Përfaqësues të Ministrisë […]
23/09/2017

“Projekti për Shërbimet Mjedisore” financuar nga Banka Botërore

Vazhdon puna në Projektin për Shërbimet Mjedisore, për të arritur objektivin e tij kryesor, “Mbështetja […]
11/11/2016

Inagurimi i skemës së investimeve Krujë

Inagurimi i skemës së investimeve Krujë: Vizita e radhës në kuadër të inagurimeve u zhvillua […]
25/03/2016

Promovimi i Skemave Mbështetëse 2016

Promovimi i Skemave Mbështetëse 2016: Ministria e Bujqësisë dhe Agjencia e Pagesave (AZHBR) ka filluar […]